Awesome responsive touch slider franciacorta

text
text

     A Franciacorta területe Milano és a Garda-tó között fekszik, a festői Iseo-tó partján, magashegyek ölelésében Brescia közelében. A milánói arisztokrácia és az észak-olasz polgárok kedvelt üdülőterülete már évszázadok óta a 19 települést magában foglaló vidék.

Tavasztól őszig az iseo-tavi és a hegyvidéki kirándulások, a pezsgőpincészetek látogatása és a kerékpártúrák a népszerűek, míg télen a közeli síterepek és a városok nyújtanak kikapcsolódást (Brescia, Milano, Ponte di Legno, Bergamo és környéke, Bormio, Livigno).

www.franciacorta.net

Iseo tó

 

Kiadó lakás a festői Iseo tó partján...

 

A méthode traditionnelle eljárással készült francia pezsgőket számos versenyen maga mögött hagyó, kizárólag e területhez kötődő Franciacorta Docg, pezsgők kedvező áruk és kiváló minőségük miatt vonzzák a turistákat. 

    Az AC Milan által csapatának pezsgő szponzorául kiválasztott La Montina pezsgőpincészet termékeit a Zenterasz Pünkösdtől forgalmazza. Brut és Extra Brut AC Milan speciális kiadású pezsgőkre előrendeléseket már most felveszünk. Az árról email-ben adunk pontos tájékoztatást.

 

 

© 2018 Borbisztró Kft. All Rights Reserved. Designed By Sanya
Ez a weboldal sok más oldalhoz hasonlóan sütiket használ. A sütik az oldal működését és az ön böngészését segítik. Az adatvédelmi tájékoztatónkban bővebben is informálódhat.
Adatvédelem... Ok