Language Switcher

Awesome responsive touch slider lamontina

text
text
text

     Örömünkre szolgál, hogy a Zenterasz hazánkban elsőként forgalmazza a La Montina észak-olasz pezsgőpincészet kiváló ár-érték arányú tradicionális pezsgőit. Rendezvényekhez, különleges alkalmakhoz éppúgy ajánljuk az exkluzív pezsgőket, mint egy kiváló otthoni hal vagy fehér hús vacsorához vagy éppen egy aperitif, tapas partihoz!

A francia pezsgők minőségét is túszárnyaló,mégis egyelőre kisebb ismertsége okán azoknál ár-érték arányban jóval kedvezőbb árú méthode traditionnelle pezsgőkben nem csalódhat a fogyasztó. Kóstolásra is van mód az éttermünkben, és csoportok számára is tartunk Franciacorta pezsgővacsorát vagy olasz módra aperitif falatok mellé is fogyaszthatóak.

A Brut, a pincészet legnépszerűbb, eladásaik 70%-át kitevő száraz pezsgőt  valamint az AC Milan Extra Brut egyedi cimkés pezsgőjét áruljuk május végétől, amely a  saját fogyasztás mellett kiváló ajándék is egy futball rajongó ünnepelt számára!

 

A LA MONTINA pezsgőpincészet bemutatkozása:

LA MONTINA

Teljes kínálat:

 

   

 

 

© 2018 All Rights Reserved. Designed By Sanya
Ez a weboldal sok más oldalhoz hasonlóan sütiket használ. A sütik az oldal működését és az ön böngészését segítik. Az adatvédelmi tájékoztatónkban bővebben is informálódhat.
Adatvédelem... Ok