A chef az ételekhez ért, a sommelier a borokhoz és más italokhoz. Mit ér azonban az egyik tudás a másik nélkül? Szerintünk nem sokat. A lényeg számunkra az étel-ital párosításában rejlik. Ha egy sommelier chef is, vagy egy chef sommelier is egyben, vagy mindketten értő módon nyitottak egymás világára, igazán akkor születnek meg ínyenc és egyedi kombinációk.

La Montina pezsgőink Szarvaspörkölt polentával

Hiszünk az ellenpárokban. Amint a zenében, úgy a borgasztronómiában is rendkívüli élményeket és titkokat rejtegetnek az efféle kombinációk. Ahogyan a természetben a hideg és meleg, a fény és a sötétség ellentétpárjában, úgy az ízek táncában is a merész párosítások teremtik meg az egyensúlyt.

Serpenyőben pirított narancsos garnélás, chilis spaghetti al bronzo

© 2018 Borbisztró Kft. All Rights Reserved. Designed By Sanya
Ez a weboldal sok más oldalhoz hasonlóan sütiket használ. A sütik az oldal működését és az ön böngészését segítik. Az adatvédelmi tájékoztatónkban bővebben is informálódhat.
Adatvédelem... Ok