'Finomseprő', a hazai bor és ételsor


 

Kakasleves gazdagon

Furmint (finomseprőn tartott/sur lie)

 

Szarvaspörkölt grillezett polentával

Cabernet Sauvignon vagy Cabernet Franc vagy Bikavér

 

Vargabéles vagy sajtízelítő (kéksajt és érlelt camembert)

Tokaji félédes vagy édes bor

 

 

Magyar Vörösbor

 


 

Füstölt lazac, avocado dip tormahab, szarvas szalámi
Rozé vagy Olaszrizling

 

Fácánleves gazdagon

Furmint vagy Cserszegi fűszeres

 

Áfonyás őzragu polentával

Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Shiraz vagy e fajták házasítása

 

Málnahab nógrádi málnából vagy sajtízelítő (kéksajt és érlelt camembert)

Tokaji félédes vagy édes bor

 

 

Nógrádi Málna

 

© 2018 Borbisztró Kft. All Rights Reserved. Designed By Sanya
Ez a weboldal sok más oldalhoz hasonlóan sütiket használ. A sütik az oldal működését és az ön böngészését segítik. Az adatvédelmi tájékoztatónkban bővebben is informálódhat.
Adatvédelem... Ok