Ökohotel projekt - ELADÓ


 

Az ökohotel projektre várjuk pénzügyi és szakmai befektetők jelentkezését, amely csomagban az étterem ingatlan és berendezéseinek valamint az ingatlan további fejlesztési terveivel most kedvező áron eladó, a tulajdonos ügyvéd tervezett külföldi elfoglaltságai miatt. Turisztikai szakmai és üzemeltetői tapasztalatainkkal, igény szerint tovább segítjük az érdeklődők munkáját a projekt megvalósításában.

Ökohotel1

Ökohotel2

 


Érdeklődni Dr. Kricsfalvi Anita tulajdonosnál.

 

Építészet
Műszaki és szakmai leírás, tartalom meghatározása

 

A 46 szobás ökohotel projekt, amelyre érvényes építési terv áll befektetők rendelkezésére, Nógrád község belterületén, közel 2Ha rendelkezésre álló területre tervezett. A hotel megkapta az építési engedélyt, ám emellett, egyéb, lakóingatlan vagy rekreációs funkciójú építmény is megvalósítható, sőt a beépíthetőséget ez a terv nem meríti ki, így a jelen projekt a területen tovább is bővíthető.
A területből 1,2 Ha örök panorámás építési terület, míg a fennmaradó rész a hotel vendégeinek pihenését, szórakozását elősegítő, attrakciókkal felszerelt parkos környezetté fejlesztendő.

Ökohotel étterem


A szálloda tervezését tervpályázaton hirdette meg partnerünk az Econógrád Alapítvány - amely a projektcég létrehozása előtt segítette a projekt fejlesztését - a Magyar Építész Kamara mellett működő ÉME Mesteriskola XIX. ciklusának hallgatói részére. 9 db pályamű közül, a szakmai bíráló bizottság értékelése segítségével a legjobb pályázat építési tervét fejlesztette a tulajdonos és készítette el Orlovits Balázs építész csapata az engedélyezési terv szintre. A projekt és a hotel öko jellegét az innovatív megoldások adják. Ökoépítészeti elemekre hangsúlyt fektető igényes, 46 szobás hotel beruházása valósulhat meg étteremmel, bel-és kültéri wellness részleggel, konferencia termekkel.

A szobák részben anti-allergén burkolatúak lesznek. A szobák mindegyike rendelkezik panorámás terasszal A mozgáskorlátozottak számára a közösségi terek, és folyosók könnyen használhatóak lesznek, 1 szobát speciálisan alakítunk ki számukra.

Ökohotel étterem terasz

 

Ökohotel projektünk további fontos megkülönböztető jellemzőjét a magas színvonalú egyedi megoldásokban gazdag, részben kültéri és beltéri wellness központ biztosítja. A részleg a szállodából zárt téren keresztül érhető el, miközben biztosított a kültéri parkkal való közvetlen kapcsolat. 25x5m-es nyitott/fedett úszómedence, szaunák, gőzkabin és aromaszoba, szolárium, masszázs, fodrász és kozmetika létesül. A parkban petanque, asztalitenisz és tenisz-pálya épül, valamit külön épületben bowling-pálya sörözővel lesz megtalálható. 100m2-es osztható konferenciatermünk, 30m2-es szemináriumtermünk, szivarszobánk funkciói csoportos üzleti utazók részére biztosítanak helyszínt tréningek, előadások számára, magas szintű technikai háttérrel. Ezek a termek természetesen közösségi térként is szolgálnak majd. Szállodánk 150m2-es kétszintes étteremmel, igényes borválasztékkal és helyi alapanyagokra építő biokonyhával rendelkezik majd, teraszáról a nógrádi vár panorámája és a Börzsöny hegyei csodálhatók.

 

Csomagban a Zenterasz étterem, beépíthető 2 Ha örökpanorámás ingatlannal, rajta négycsillagos Ökohotel (vagy más lakóingatlan célú) projekttel együtt most kedvező áron megvásárolható! További információkért kattintson IDE

© 2018 Borbisztró Kft. All Rights Reserved. Designed By Sanya
Ez a weboldal sok más oldalhoz hasonlóan sütiket használ. A sütik az oldal működését és az ön böngészését segítik. Az adatvédelmi tájékoztatónkban bővebben is informálódhat.
Adatvédelem... Ok