Awesome Responsive Touch Slider

text
text
text
text

 

A Zenterasz borétterem - ELADÓ

 

Garantált megtérülésű innovatív befektetés egy különleges turisztikai adottságú helyen, a festői Nógrádi Vár tövében!

    Az évi több tízezer turista által látogatott nógrádi vár feljárójánál a tulajdonos ügyvéd külföldi megbízásai miatt eladó vagy hosszú távú üzemeltetésre kiadó a 2010 óta a tulajdonos által igényes kínálattal bevezetett, sikeresen üzemelő borétterem és rendezvényhelyszín. Az étterem jelenleg 30 fős belső vendégterével és 100 főt befogadó panorámás fedett és nyitott teraszaival várja vendégeit.

    Az eladó ingatlan személyzeti lakrésszel és kiadható szobákkal, jacuzzival, szaunával, hegyekre panorámás napozó teraszokkal, további 50 fős fedett téliesíthető terasszal és látványkonyhával bővíthető, amelyre vonatkozóan az elkészült építési engedélyterv dokumentációt az új tulajdonosnak térítésmentesen átadjuk! Az étterem közvetlen környezete maga a vár területe és a várparkoló környéke további szabad területeteket kínál koncertek, fesztiválok szervezésére.

    A környék turizmusának csomópontjában,a nógrádi vár mellett a bánki tó, Vác és a Dunakanyar illetve a Börzsöny közelsége miatt is kedvelt célpont lett éttermünk, főként a fővárosból kiszakadni kívánó közönség számára, legyen szó családokról vagy rendezvény helyszínt kereső csoportoktól. Az igényes turisztikai kereslet dinamikusan növekszik, a kínálat egyelőre ezt a keresetet nem elégíti ki, így az új tulajdonos biztos helyre teszi befektetését, ha éttermünket választja. Csomagban az étterem, beépíthető 2 Ha örökpanorámás ingatlannal, rajta négycsillagos Ökohotel (vagy más lakóingatlan célú) projekttel kedvező áron megvásárolható 2018. májusáig.

 

Étterem bővítési tervek >

Alsó szint alaprajza I.ütem Felső szint alaprajza I. ütem
Alsó szint alaprajza II.ütem Felső szint alaprajza II.ütem
Alsó szint alaprajza III.ütem Felső szint alaprajza III.ütem
  Felső szint alaprajza IV.ütem

 

 

Csomagban a Zenterasz étterem, beépíthető 2 Ha örökpanorámás ingatlannal, rajta négycsillagos Ökohotel (vagy más lakóingatlan célú) projekttel együtt most kedvező áron megvásárolható!

 

Érdeklődni Dr. Kricsfalvi Anita tulajdonosnál.

Telefon: + 36 70 612 07 05 

E-mail cím:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

© 2018 Borbisztró Kft. All Rights Reserved. Designed By Sanya